Avondje in karaoke bar

Iedere zaterdagavond verandert Café ’t Slik te Bergen op Zoom in een gezellige karaoke bar. Een avondje samen liedjes zingen is een van de leukste activiteiten om samen een leuke tijd te hebben. Het zorgt voor een ongedwongen, ontspannen sfeer met meer dan genoeg vermaak voor jong en oud. Bovendien is karaoke zingen door bijna iedereen wel te waarderen. Een avondje in een karaoke bar is daarom geschikt voor familie-uitjes, uitgaan met vrienden of voor bedrijfsfeestjes. Ook voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes en andere feestelijke gelegenheden is deze activiteit erg geschikt. Bij ons in Bergen op Zoom kunt u met ieder gezelschap terecht. Elke zaterdagavond om 22:30 gaan we van start met de karaokeliedjes. Iedereen is welkom om aan te sluiten. Ook later op de avond komen is geen probleem. Tijdens de karaokeavond komen er veel verschillende muziekgenres voorbij. We houden altijd rekening met verschillende muzieksmaken. U kunt daarom onder andere kiezen uit:

  • Dance
  • Soul
  • 90’s en 00’s
  • Disco
  • Nederlandstalig

Afwisselen tussen verschillende muziekgenres maakt een avond in onze karaoke bar extra vermakelijk. Dankzij veel afwisseling is het een extra speciale, veelzijdige karaokeavond. Er zullen veel hits en bekende liedjes voorbijkomen die voor veel mensen jeugdsentiment zijn. Zo beleef je samen een gezellige, nostalgische avond.

Besloten feest in karaoke bar

Iedere zaterdagavond in onze karaoke bar is weer anders. Veel avonden zijn open karaokeavonden waar iedereen welkom is. Iedere keer is het weer een verrassing hoeveel mensen er komen en wat voor liedjes er gekozen zullen worden. Dankzij de gezellige muziek en de ongedwongen sfeer hebben zelfs mensen die elkaar eerder nog niet kenden samen een goede tijd. Door het zingen van liedjes is het ijs snel gebroken. Zo nu en dan hebben we ook een besloten feest in de karaoke bar. Mensen nemen regelmatig contact met ons op om een eigen feestje te organiseren in ons café. We staan altijd open voor besloten feesten. Vrijgezellenfeesten, verjaardagen en bedrijfsborrels; alles komt bij ons voorbij. Hebt u interesse in een besloten feestje in onze karaoke bar? Dan kunt u dat bij ons zeer voordelig en gemakkelijk regelen. Het mooie is dat u voor het afhuren zelf geen kosten hoeft te betalen. Alleen de consumpties voor de avond zijn voor uw rekening. Hierdoor kunt u erg eenvoudig een evenement organiseren. Het maakt ons café een ideale optie voor een betaalbaar feestje met familie, collega’s of vrienden. Om te kijken of de optie past in uw budget kunt u altijd vrijblijvend een offerte opvragen via cafe-tslik.nl. Ook persoonlijk contact opnemen voor vragen kan natuurlijk bij ons. We zijn bereikbaar via de telefoon, mail of het contactformulier op onze website.

Proef de gezellige sfeer in Café ‘t Slik

In Café ’t Slik in Bergen op Zoom is altijd wel wat te beleven. Naast karaoke bar zijn we natuurlijk nog veel meer. Van ‘gewoon’ café tot feestlocatie: we stellen onze locatie beschikbaar voor allerlei gelegenheden. Ons gebouw biedt ruimte voor zowel kleine als grote groepen. Het is een groot vertrek, maar tegelijkertijd ziet het er knus en gezellig uit. Met sfeerverlichting en de juiste inrichting creëren we altijd een comfortabele, gezellige omgeving. Als karaoke bar dient deze locatie zich uitstekend. Ook voor andere feestjes bent u bij ons op het goede adres. Neem gerust contact met ons op om te informeren of u ook bij ons terecht kunt. We staan open voor ieder idee en alle wensen van mensen die contact met ons opnemen. Samen kijken we hoe we het plan kunnen realiseren om er een leuke, onvergetelijke avond van te maken. Wij denken graag met u mee om het feest extra speciaal te maken.