Buikspieroefeningen voor strakke buik

Bestebuikspieroefeningen - BuikspieroefeningenWilt u ook graag een strakkere buik hebben? Dan zijn buikspieroefeningen natuurlijk de manier om dit te bereiken. Iedereen wil natuurlijk graag een platte buik hebben, in de eerste plaats natuurlijk omdat het er mooi uitziet. Als we sporters zien, dan hebben we over het algemeen de meeste bewondering voor hun strakke buikspieren, op de rest van het lichaam wordt vaak veel minder gelet. Om die spieren zo strak te krijgen, doen zij natuurlijk heel veel buikspieroefeningen. Zijn er ook andere manieren om dit te bereiken? Nee, natuurlijk is gezond eten ook belangrijk hierbij, maar daarmee wordt u alleen slanker. Wilt u echt een platte, gespierde buik hebben, dan zult u toch echt buikspieroefeningen moeten gaan doen. Bij veel mensen zijn deze oefeningen niet heel populair, maar u kunt er wel veel resultaat mee boeken. Door met regelmaat de juiste oefeningen te doen, creëert u snel een mooie torso waar iedereen jaloers op zal worden. Het is niet alleen fijn dat u er hierdoor mooier uitziet, u wordt er ook gezonder van. Buikvet is immers erg ongezond, een slanke torso krijgen levert u dus ook veel gezondheidsvoordelen op. Een ander voordeel waar u van profiteert als u regelmatig buikspieroefeningen doet, is dat u veel meer keus hebt op het gebied van kleding. Broeken zullen prettiger zitten en u mooier staan. Shirts en truien zullen niet meer strak over uw lijf gespannen zitten. Maar in plaats daarvan zal alle kleding u een stuk beter zitten. U hoeft niet meer een extra grote maat te kopen alleen vanwege uw buikvet. Redenen genoeg dus om uw aversie tegen buikspieroefeningen aan de kant te zetten en er toch mee aan de slag te gaan. Het resultaat zal u zeker bevallen en u zult zeker gemotiveerd raken om hiermee door te blijven gaan.

Combineer buikspieroefeningen met dieet

Hierboven gaven we het al even aan, alleen buikspieroefeningen heeft vrij weinig zin, u zult dit moeten gaan combineren met een gezonder eetpatroon. Waarom is dit nu nodig? Doet u alleen buikspieroefeningen, dan zullen uw spieren wel strakker worden, maar als u net zo ongezond blijft eten als altijd, dan bereikt u alleen dat u heel sterke spieren hebt onder een laag buikvet. Het is natuurlijk zonde als die strakke buikspieren verborgen blijven, daar doet u niet al die moeite voor. U wilt dan ook dat anderen opmerken dat u druk aan het trainen bent en dat u regelmatig een serie buikspieroefeningen doet. Daarom is het belangrijk om ook gezonder te gaan eten. Wat is nu een gezond voedingspatroon? We weten allemaal dat er veel diëten bestaan en dat er veel discussie is over welke nu de beste is. Die discussie zal ook nog wel even blijven, maar wat wel gezegd kan worden is dat zowel het koolhydraatarme dieet als het paleo dieet veel goede resultaten hebben weten te behalen. Of u nu voor een van deze diëten kiest of voor een andere eetpatroon, van belang is dat u ervoor zorgt dat u minder calorieën binnenkrijgt dat u op een dag verbrandt. Alleen op die manier zal uw lichaam er toe overgaan om tijdens het sporten ook echt het opgeslagen buikvet te verbranden. Eet u net zoveel calorieën als u op een dag verbrandt, dan doet u de buikspieroefeningen in feite voor niks. U zult dan enkel uw eten van die dag verbranden en niet de opgeslagen lagen buikvet. Dat is natuurlijk erg zonde. Voor een goed resultaat is het dus altijd van belang om buikspieroefeningen te combineren met een goed dieet, zodat u ook daadwerkelijk een strakkere en plattere buik zult krijgen.

Verschillende programma’s

Wilt u aan de slag gaan met buikspieroefeningen en diëten en zo een strakkere buik krijgen? Maar weet u niet zo goed hoe u dit aan moet pakken? Kies dan voor een van de volgende methodes en u zult gegarandeerd resultaat behalen:

  • sixpack in 70 dagen
  • de buikspier bijbel
  • Kettlebell workout

Wat krijgt u nu precies bij deze programma’s? Kiest u voor de methode van Sixpack in 70 dagen, dan krijgt u een e-book met een voeding- en trainingsprogramma, een dagboek om uw voedingen, buikspieroefeningen en trainingen in bij te houden, een gids met juiste vormen van krachttrainingen en toegang tot een online forum met een videocoach. Bij de Buikspier bijbel krijgt u een e-book met daarin veel tips voor buikspieroefeningen en andere oefeningen om snel spiermassa op te bouwen en bovendien staan er ook veel tips met betrekking tot gezonde voeding in. Daarnaast krijgt u ook een e-book met tips over wat u na een training nooit zou moeten eten, een video met voorbeelden van workouts en toegang tot de bijbehorende gesloten Facebook groep, waar u uw ervaringen uit kunt wisselen met andere volgers van dit programma. Kiest u voor de Kettlebell workout, dan krijgt u uiteraard een Kettlebell naar keuze. Daarnaast krijgt u vijf dvd’s met video’s van zeer effectieve buikspieroefeningen die u met de Kettlebell kunt doen. Ook krijgt u twee e-books en een online video programma. Door de ondersteuning die u met deze programma’s krijgt, de tips die zij bieden en de praktische voorbeelden die zij geven, wordt het een stuk eenvoudiger om de trainingen en het nieuwe voedingspatroon vol te houden. Met de hulp van deze methodes kan iedereen het volhouden om regelmatig buikspieroefeningen te doen en tegelijkertijd op het eten te letten en zo een platte en strakke buik te krijgen.