Falke sokken bestellen via SokkenDirect

Falke sokken zijn sokken van hoge kwaliteit. Er zijn allerlei verschillende Falke sokken die gemaakt zijn voor allerlei verschillende activiteiten. We zullen ons hier speciaal richten op Falke sokken die aangeschaft kunnen worden via de website van SokkenDirect: http://www.sokkendirect.nl/. Deze website biedt namelijk een groot assortiment Falke sokken voor een goede prijs. We zullen eerst kort wat informatie geven over SokkenDirect. Daarna zullen we specifiek ingaan op Falke sokken. Welke Falke sokken heeft SokkenDicrect bijvoorbeeld in het assortiment? Daarna zullen we vertellen wat u kunt doen als u na het lezen van de informatie op de website van SokkenDirect nog vragen heeft over Falke sokken of over het bedrijf. Waarom uw Falke sokken kopen via SokkenDirect? SokkenDirect is een bedrijf dat is opgericht om degenen die producten als sokken liever snel en gemakkelijk via internet kopen. Sokken zijn eigenlijk ondergewaardeerde producten: ze zijn zo vanzelfsprekend, maar het is erg vervelend als ze niet van goede kwaliteit zijn. SokkenDirect realiseert zich dit en biedt daarom hoge kwaliteit aan. Het gaat dan om sokken van gerenommeerde merken, als Falke, zodat u er zeker van kunt zijn dat de kwaliteit goed is. Naast deze gegarandeerde kwaliteit zijn er nog andere voordelen van uw Falke sokken aanschaffen via SokkenDirect. Deze voordelen zijn:

  • Uw pakket past door de brievenbus. Wij garanderen dat we de sokken die u besteld heeft zodanig inpakken dat het pakket of de pakketten door de brievenbus passen. Zo hoeft u niet thuis te blijven om op uw sokken te wachten, of hoeft u uw sokken niet af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Wij realiseren ons dat u uw sokken niet voor niks via internet bestelt en dan liever geen tijd wilt verspillen aan het wachten op of ophalen van de sokken.
  • Uw sokken worden snel geleverd. Als u eenmaal sokken heeft besteld, wilt u er niet te lang op wachten. Dat hoeft ook niet, want SokkenDirect heeft een grote voorraad sokken waardoor we de sokken snel op kunnen sturen.
  • Uw sokken worden gratis verzonden als u minimaal €20,- besteedt. Het is immer gek als producten voordelig zijn, maar als dit teniet wordt gedaan door verzendkosten. Daarom rekenen wij boven de €20,- geen verzendkosten.

We hebben nu een aantal voordelen opgenoemd van sokken aanschaffen via SokkenDirecht en zoals gezegd zullen we ons nu specifiek op de Falke sokken richten.

Ons assortiment Falke sokken

Al vanaf 2002 hebben wij ervaring met Falke sokken en wij zijn erg tevreden over het merk. De kwaliteit blijft hoog en de sokken zien er chique uit. We zullen nu een aantal Falke sokken uit ons assortiment noemen en kort beschrijven, zodat u een indruk krijgt van ons assortiment en van de variëteit ervan. Voorbeelden van Falke sokken uit het assortiment van SokkenDirect zijn:

  • Falke Tiago blauw. Deze sokken zijn van katoen (98%) en elastaan (2%) en zijn mooi helderblauw. Een paar kost €13,-.
  • Falke mixed stripe lichtbruin. Een mooie, gestreepte sok in de kleuren geel, zwart, lichtgrijs en lichtbruin. Deze sokken kosten €14,- per paar.
  • Falke Lhasa stripe rood. Een lekker opvallende sok met rode, blauwe, donker- en lichtgrijze strepen. Een paar van deze Falke sokken kost €18,-.
  • Falke Cool kick invinsible wit. Een witte enkelsok voor in bijvoorbeeld een sportschoen. Een paar kost €10,- in onze webshop.
  • Falke Airport Rood. Dit is een sok gemaakt van merinowol (60%), katoen (23%), polyamide (15%) en elastine (2%). Het is een elegante sok in de kleur rood en deze sok kost €12,95 per paar.
  • Falke Tiago Antraciet. Een sok die voor een groot deel uit katoen (98%) bestaat. Dit is een dunne sok met een stijlvolle antraciet kleur. De sok kost €13,- per paar.

Met bovenstaande opsomming van Falke sokken hebben we u een goed beeld van ons assortiment willen geven. Zoals u ziet hebben we sokken in veel verschillende kleuren, van verschillende materialen en in verschillende prijzen in de aanbieding. Bij elke sok staat op de website informatie gegeven, maar ook een duidelijke foto. Zo krijgt u een goed beeld van het product. Bovendien kunnen klanten bij elke sok een beoordeling achterlaten. Wij zijn natuurlijk content met positieve beoordelingen van onze sokken, maar zijn ook blij met verbeterpunten of tips. Hebt u bijvoorbeeld een tip voor uitbreiding van ons assortiment? Laat het ons dan weten.

Meer informatie

Zoals u hebt kunnen lezen staat er dus veel informatie over ons en onze producten op de website van SokkenDirect. Heeft u echter nog een vraag na het zien en lezen van onze website? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dit kan op verschillende manieren en deze manieren zullen we hier kort noemen. Zo kunt u ons een e-mail sturen via het volgende e-mailadres: info@sokkendirect.nl. U kunt ons ook een brief sturen per post. Ons postadres staat gegeven op onze website. Verder kunt u via sociale media contact met ons opnemen. Neem daarvoor bijvoorbeeld een kijkje op onze Twitter- of Facebookpagina. Neem niet alleen contact op met vragen, maar laat het ons ook weten als u een opmerking of tip heeft. Via Facebook en Twitter kunt u ook op de hoogte blijven van aanbiedingen en ontwikkelingen op onze website. U kunt deze aanbiedingen en ontwikkelingen ook in uw e-mailbox ontvangen. Daarvoor kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als u op onze website uw e-mailadres achterlaat blijft u op de hoogte.