Kom genieten in ons muziekcafe in Schiedam

Wilt u binnenkort een avondje met uw vrienden de kroeg in? Kom dan een keer naar ons muziekcafe in Schiedam. Wij bieden u de sfeer waar u naar op zoek bent. Ook hebben wij altijd heerlijke bieren beschikbaar, zowel op fles als op de tap. In ons muziekcafe in Schiedam kunt u altijd terecht. Wij hanteren namelijk ruime openingstijden en wij sluiten pas wanneer de gezelligheid verdwenen is. Wij zorgen er graag voor dat u een goede tijd zult hebben in ons muziekcafe in Schiedam. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer bij ons langs te komen. Heel veel mensen hebben reeds een voet bij ons over de drempel gezet en zij kijken inmiddels terug op een heel gezellige avond. Mocht u daarom ook graag een keer de bloemetjes buiten willen zetten onder het genot van een heerlijke drankje, dan kunt u naar ons muziekcafe in Schiedam komen. Wij organiseren altijd leuke avonden om u een goede tijd te tegen. Wij weten altijd de goede bands te vinden dus u kunt er zeker van zijn dat u een avond vol plezier en dans tegemoet gaat. Wij beschikken namelijk over een heel mooie dansvloer en hier kunt u lekker de boel de boel laten. Begint u hongerig te worden van al dat dansen? Geen probleem! U kunt in ons muziekcafe in Schiedam namelijk ook heerlijke hapjes bestellen. Een van onze personeelsleden vertelt u graag wat wij op de kaart hebben staan. Dit wisselt namelijk per seizoen. Mocht u alvast even contact met ons willen opnemen, dan kunt u even naar onze site komen kijken. Het adres van onze site is CafePleinzicht-Schiedam. Hier kunt u ook foto’s bekijken van onze faciliteiten. Mocht u ons muziekcafe in Schiedam willen huren om een feest te geven, dan kunt u ons ook bereiken via deze site. Wij hopen u hier dan ook snel een keer te mogen verwelkomen.

U kunt ons muziekcafe in Schiedam ook huren voor besloten feesten

Als u uw verjaardag bij ons zou willen vieren met een groep vrienden, dan kunt u ons muziekcafe in Schiedam ook afhuren. Wij hebben namelijk alles in huis om u van een onvergetelijk feest te voorzien. Het maakt niet uit met hoeveel mensen u langs wilt komen in ons muziekcafe in Schiedam. Wij kunnen vele tientallen mensen herbergen en ook kunnen wij zorgen dat het deze mensen deze avond aan niets zal ontbreken. Heeft u speciale wensen voor het feest? Neem dan even contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat alles in kannen en kruiken komt. Wilt u bijvoorbeeld graag een hapje aanbieden aan uw gasten? Wij zorgen dat er allerlei lekkers voor hen klaarstaat wanneer zij naar ons muziekcafe in Schiedam komen. Wij weten namelijk als geen ander hoe wij een goede gastheer moeten zijn, dus u kunt de organisatie van uw feest met een gerust hart aan ons overlaten. Wilt u graag weten welke kosten wij rekenen voor dergelijke feesten, dan kunt u even naar onze site komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen

In de hoop dat wij u in het voorgaande een goed beeld hebben kunnen schetsen van ons cafe en van de mogelijkheden die wij bieden, nodigen wij u uit om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij zorgen ervoor dat:

  • u een onvergetelijke avond kunt beleven in ons cafe
  • u ook uw feest bij ons kunt komen vieren
  • u voor een goede prijs geholpen wordt

Kijk snel even op CafePleinzicht-Schiedam.nl.

Lees meer…