Met Castelli naar de triatlon

Ga je een triatlon doen? Dan weet je dat er een zware wedstrijd op je te wachten staat en dan hebben we het nog niet eens gehad over de trainingsperiode die ook niet heel erg makkelijk is. Het is pittig om drie verschillende disciplines onder de knie te krijgen en hier een goede wedstrijd van te maken. Het is echter een uitdaging die steeds meer mensen aangaan. Enkele jaren geleden kwamen er steeds meer fanatieke hardlopers in Nederland bij en die mensen gaan nu merken dat ze op zoek willen naar een grotere uitdaging. Hardlopen is natuurlijk leuk en je kunt er heel erg veel mee bereiken, maar het toepassen van andere sporten maakt je bijvoorbeeld ook weer beter in het sporten. En dat is waarom de triatlon nu steeds populairder wordt. De afwisseling in de sport maakt het heel erg leuk en je kunt er op een bepaalde manier veel meer voldoening uit halen. Niet alleen het trainen voor de triatlon is zwaar en vergt veel aandacht, ook de kleding voor de triatlon is een gedeelte waar je goed over na moet denken. Vaak is het niet eens de verschillende onderdelen waarop je wint, maar hoe snel je bent in de wissel en dat is dus helemaal afhankelijk van de kleding die je draagt. Bij het merk Castelli begrijpen ze dat en daarom hebben zij speciale triatlon kleding. Het merk Castelli staat met name bekend om de fietskleding die zij maken. Deze is van erg goede kwaliteit en daarom kiezen veel mensen er voor om deze kleding te kopen. Maar omdat je na het zwemgedeelte niet helemaal je uit wilt kleden om je fietskleding van Castelli aan te doen zijn er speciale triatlon pakken ontwikkeld. Hierdoor kun je veel sneller wisselen tussen de verschillende onderdelen en dat is net de winst die je wilt behalen om echt een goede tijd neer te zetten tijdens de wedstrijd. Tijdens het trainen kun je natuurlijk wel gewoon kiezen voor de Castelli fietskleding.

  • Zomer / Lente
  • Winter / Herfst
  • Dames
  • Outlet

Het is maar net wat je nodig hebt en in welke periode je aan het trainen bent, maar Castelli heeft voor iedere omstandigheid wel een goede set fietskleding. Het is natuurlijk ook heel erg persoonlijk wat iemand prettig vindt om te dragen, maar bij Castelli ga je zeker iets vinden dat je goed zit en waardoor je trainingen een stuk beter worden.

Oefen met Castelli

De fout die veel beginnende renners maken is om te goedkope kleding te dragen of pas wanneer zij een wedstrijd hebben een betere outfit aan te doen. Castelli is een geweldig merk, maar het is nooit verstandig om op de dag van je wedstrijd ineens een compleet nieuwe outfit aan te doen waar je nog nooit in getraind hebt. Je weet tenslotte niet wat voor soort kleding het is en hoe het bij je valt. Het is natuurlijk logisch dat jij en je lichaam ook even moeten wennen aan de Castelli fietskleding. Als het net iets andere plekken op je lichaam bedekt dan de kleding die je hiervoor altijd gedragen hebt dan kan dit erg vervelend uitpakken. Daarom raden ze ook altijd aan om vaseline te dragen. Zeker als je een volledige triatlon doet. Dit is een lange en zware wedstrijd en je loopt dan urenlang in dezelfde Castelli kleding rond. De Castelli kleding zit goed en comfortabel en je kunt er zeker een goed aantal uur in lopen, maar na een tijdje gaat het toch schuren. Ook omdat je constant in beweging bent. Houd hier dus rekening mee voordat je de Castelli kleding aandoet en zorg er voor dat je jezelf goed beschermd tegen dit soort ongemakken. Het is in ieder geval echt een aanrader om dit pak speciaal voor de triatlon te bestellen bij de B&T Bikestore. De voorraad Castelli kleding die zij hebben is erg goed en hier ga je een heleboel plezier van hebben. Veel mensen zijn je op dit gebied al voor gegaan en dus raden we je zeker aan om in ieder geval eens te kijken in de webshop.

Castelli heeft je veel te bieden

Ga je geen triatlon doen, maar ben je wel een fanatieke wielrenner? Dan moet je natuurlijk helemaal de fietskleding van Castelli proberen. Dit Italiaanse merk is er tenslotte echt op gemaakt om de wielrenner te voorzien van goede kleding. Castelli luistert naar wat wielrenners nodig hebben. Dit kan natuurlijk gaan om uiteenlopende dingen. De mogelijkheid bijvoorbeeld om iets in de jas van je fietsoutfit te stoppen. Maar ook de kwaliteit van de zeem in de broek is hierbij erg belangrijk. Dit zijn allemaal dingen waar ze bij Castelli rekening mee houden. Voor hen is het belangrijk dat hun klanten goed en comfortabel op hun fiets kunnen zitten en zo met nog meer plezier op hun fiets kunnen zitten. Als je van wielrennen houdt, dan houd je ook van Castelli. Als je al langer op de fiets zit dan ben je waarschijnlijk ook al bekend met dit merk en heb je er misschien ook al de nodige kledingstukken van. Er komen natuurlijk ieder seizoen nieuwe stukken bij en ze zijn altijd bezig om hun kledingstukken te verbeteren. De techniek op dit gebied wordt alsmaar beter en er komen nieuwe idee├źn bij die in de kleding verwerkt worden. Er komt dan ook nooit een einde aan het kopen van Castelli fietskleding.