Telefoonhoesjes bedrukken voor een slimme marketing strategie

Als je mensen wilt bereiken, dan moet je ervoor zorgen dat ze constant in contact komen met je bedrijfsnaam. Daarvoor kun je promotieartikelen gebruiken. Maar niet elk promotieartikel is even efficiënt met het oog op exposure. Je wilt immers dat men zo veel mogelijk geconfronteerd wordt met je bedrijfsnaam. Dus als je artikelen bedrukt die na ontvangst in een lade of prullenbak verdwijnen, dan kun je spreken over minimale exposure. Mocht een artikel in een lade terecht komen maar geregeld uit die lade gehaald worden, dan heb je te maken met gemiddelde exposure. Mocht een artikel nooit in een lade gestopt worden en constant worden gebruikt, dan heb je te maken met maximale exposure. Dat laatste is natuurlijk wat je wilt bereiken, want als je dat voor elkaar krijgt, dan weet je zeker dat jouw bedrijfsnaam in het bewustzijn van de ontvangers aanwezig is e blijft. Dat is waar het allemaal om draait natuurlijk, want je wilt dat men jouw bedrijf herkent en dat men ook een positief gevoel heeft of krijgt bij het zien of horen van jouw bedrijfsnaam. De vraag is dan ook welk artikel je het beste kunt gebruiken als promotieartikel. Welk artikel garandeert maximale exposure? Je moet je dus afvragen wat mensen altijd bij zich dragen en ook welk artikel alle mensen bij zich dragen. Het antwoord is eigenlijk vrij simpel, want er één artikel of product dat alle mensen in de moderne wereld bezitten en ook altijd bij zich dragen. Dit is natuurlijk de smartphone. Dit is in principe een verlengstuk van de moderne mens en iets waar diezelfde moderne mens niet meer zonder kan. Iemand kan in het hart van de winter zijn of haar muts vergeten, maar daar zal hij of zij niet voor teruggaan. Hij of zij accepteert de koude rode oren en vervolgt zijn of haar weg. Maar een smartphone vergeten is geen optie. Wat je dus kunt doen is telefoonhoesjes bedrukken. Deze telefoonhoesjes kun je vervolgens uitdelen onder de mensen en een deel daarvan zal de telefoonhoesjes gebruiken. Dat betekent dus ook dat elke keer als deze mensen hun telefoon tevoorschijn halen, ze ook direct jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo zien. Een ander voordeel van telefoonhoesjes bedrukken is de positieve associatie die de hoesjes kunnen opwekken. Nadat je de telefoonhoesjes gaat bedrukken ga je ze immers weggeven. Mensen ontvangen dus een praktisch en bruikbaar cadeautje en dat genereert een dankbaar gevoel. Dat gevoel zal gekoppeld worden aan de gever en elke keer als ze hun telefoon tevoorschijn halen worden ze hier weer aan herinnerd. Tot slot heb je ook nog eens te maken met het voordeel dat omstanders ook een blik kunnen werpen op de telefoon en het telefoonhoesje. Zij komen dus ook in contact met jouw bedrijfsnaam en dat is natuurlijk nooit verkeerd.

Telefoonhoesjes goedkoop bedrukken doe je via JM Promotions

Nu is het nog wel even de vraag waar je dan telefoonhoesjes kunt bedrukken en natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk telefoonhoesjes bedrukken. Dit kan allemaal via jmpromotions.nl. Hier kun je namelijk online jouw eigen telefoonhoesjes bedrukken. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren en deze wordt dan op de telefoonhoesjes gedrukt. Je kunt kiezen voor telefoonhoesjes bedrukken voor verschillende telefoons zoals de iPhone of een Samsung. Verder kun je naast telefoonhoesjes bedrukken bij jmpromotions.nl ook vele andere artikelen bedrukken zoals:

  • Badhanddoeken
  • Badjassen
  • Hoeden
  • Knuffels
  • Mutsen

Heb je vragen? Neem dan contact op met JM promotions

Mocht je meer willen weten over het laten bedrukken van promotieartikelen, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen.

Lees meer…