Waar kun je een haartransplantatie laten doen?

Uw haar wordt dunner en dunner, of misschien valt het wel uit waardoor u vindt dat u er ouder uitziet dan u in werkelijkheid bent. Een haartransplantatie is dan een effectieve oplossing, bijvoorbeeld bij de BeauClinic. Deze unieke vorm van het transplanteren van haren levert namelijk een heel natuurlijk en super mooi resultaat op, zonder dat je kunt zien dat je deze behandeling hebt ondergaan. Dit laatste is natuurlijk super belangrijk, want je wilt juist een heel natuurlijk resultaat. Als je namelijk goed zou kunnen zien dat je een haartransplantatie hebt ondergaan had je het net zo goed niet kunnen doen. Maar waar kun je deze behandeling eigenlijk laten uitvoeren? Dat kan bij BeauClinic.nl in Nieuwegein. Dit is een kliniek die gespecialiseerd is in het transplanteren van haren (haarzakjes) naar de gewenste plek. Ze worden geoogst uit een gebied dat uit zichzelf nieuwe haren aanmaakt, en geplant in het gebied waar u kaal bent geworden of graag een vollere haardos zou willen. Het klinkt een beetje ingewikkeld, maar eigenlijk werkt het heel logisch. Haarzakjes uit sommige gebieden op je hoofd zijn namelijk door een bepaald hormoon beschermd tegen uitval. Door deze haren te transplanteren ben je ervan verzekerd dat deze haren blijvend zijn, en niet na enkele jaren alsnog uitvallen. 

De verschillende vormen van haartransplantatie

Bij BeauClinic kun je terecht voor diverse vormen van het transplanteren van haren. Deze methode wordt namelijk niet alleen voor kale plekken gebruikt. Je kunt namelijk haren transplanteren naar onder andere de volgende gebieden:

  • De hoofdhuid, voor een vollere haardos.
  • De wenkbrauwen, als je vindt dat deze niet vol genoeg zijn.
  • De snor en baard, wanneer je niet tevreden bent met je baardgroei.

Je kunt zelfs als vrouw een haartransplantatie ondergaan. Dit komt minder vaak voor dan bij mannen, maar het is wel degelijk mogelijk bij BeauClinic. Wereldwijd stijgt het aantal vrouwen dat last heeft van haaruitval namelijk gestaag. En als vrouw is het misschien nog wel genanter om kale plekken te hebben dan als man. Bij mannen is het nu eenmaal sociaal gezien veel meer geaccepteerd. Vrouwen kunnen zich echter enorm aangetast voelen in hun vrouwelijkheid als hun haren uitvallen, en om die reden overwegen velen van hen een haartransplantatie bij BeauClinic. Dit is een effectieve methode om weer opnieuw die volle(re) haardos te krijgen, zonder dat je kunt zien dat je daarvoor een behandeling hebt ondergaan.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Een haartransplantatie is voor de specialisten van BeauClinic een eenvoudig klusje, maar er komen toch heel wat zaken bij kijken. Allereerst moeten de haren worden geoogst. Dit gebeurt in een speciaal gebied, de haarkrans genaamd. Dit gebied is immuun voor haaruitval en daarom zijn die haren zeer geschikt voor het transplanteren. Ze vallen namelijk niet uit doordat ze immuun zijn voor het hormoon dat haaruitval veroorzaakt. Door deze haren te gebruiken voor de haartransplantatie kun je er zeker van zijn dat dit gebied niet opnieuw kaal wordt na verloop van tijd. Daarom geeft BeauClinic een levenslange garantie op hun behandeling, en dat is wel zo prettig als je zoveel geld uitgeeft aan een haartransplantatie, niet? Lees meer…