Wil jij lekker buiten trainen in Apeldoorn?

Hoi allemaal! Deze week schrijf ik een blog over buiten trainen in Apeldoorn. Ben jij net als ik lekker sportief aangelegd? Of valt dat eigenlijk heel erg tegen, maar wil je toch wat aan je conditie doen? Dat kan! De bootcamp van Roy van Langen is hiervoor de ideale optie. Je bent een uur tot anderhalf uur heerlijk in de buitenlucht. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Met een groepje ga je buiten trainen in Apeldoorn. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Lees dan vooral verder. Ik ga jullie alles vertellen!

Buiten trainen in Apeldoorn bij Roy van Langen

Roy van Langen heeft erg veel ervaring opgedaan als bootcampinstructeur. Hij vindt het leuk om mensen uit te dagen. Als je kiest voor de bootcamp van Roy van Langen dan kun je verwachten dat je aan het werk wordt gezet. Het leuke aan deze vorm van buiten trainen in Apeldoorn  is dat je de training kunt aanpassen naar jouw niveau. De trainer geeft instructies bij de oefeningen. Zo vertelt hij hoe veel herhalingen je zou moeten doen. Kun jij dit niet in verband met een blessure of omdat jij nog niet eerder hebt getraind, dan doe je minder herhalingen. Zelf doe ik sinds januari aan bootcamp, in Haaksbergen bij een andere club. Dit was één van mijn goede voornemens. Gelukkig heb ik het nog steeds volgehouden. Nu we het voorjaar in gaan merk ik dat ik gemotiveerder ben. Eén keer draaide ik een proeftraining bij Roy. Hier koos ik voor omdat ik vanaf september op kamers ga in Apeldoorn. Hier wil ik graag blijven sporten. Ik vond het heerlijk om buiten te trainen in Apeldoorn. Het zonnetje scheen en we waren met een vrij grote groep. De sfeer in de groep beviel mij enorm. Iedereen was gemotiveerd en hielp elkaar door de training heen. Wat ik ook erg mooi vond om te zien, is dat de verschillende niveaus door iedereen geaccepteerd werd. Zo trainden er mensen mee die al drie jaar lang vijf keer per week trainen. Daarnaast deden er wat oudere dames mee die eens per week een uurtje willen buiten trainen in Apeldoorn. Dat is ook helemaal prima! Iedereen daagt elkaar uit op zijn of haar niveau. Zo train je wel echt voor jezelf en heb je de mogelijkheid om je te ontwikkelen en sterker te worden. 

Hoe ziet zo’n training er uit?

Lijkt het je leuk om buiten te trainen in Apeldoorn? Vind je het echter spannend om je zo maar op te geven? Dat is nergens voor nodig. In deze alinea leg ik je uit hoe het buiten trainen in Apeldoorn er uit ziet. Allereerst begin je natuurlijk met een warming-up. Hierbij zorg je er voor dat al je spieren warm worden, bijvoorbeeld middels knie heffen en hakken-billen. Na de warming-up ga je een stukje rennen. Hierbij wordt waar mogelijk een mooie omgeving opgezocht. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de natuur, maar ook van de infrastructuur zoals bankjes, parkeerplaatsen of andere plekken waar oefeningen gedaan kunnen worden. De training sluit af met een cooling-down. Als je kiest voor het buiten trainen in Apeldoorn dan krijg je te maken met zowel individuele- als groepsoefeningen. Ben jij inmiddels ook enthousiast? Geef je dan snel op via een van de volgende contactgegevens:

  • De website: bootcamp.royvanlangen.nl
  • Telefonisch
  • Per e-mail