Wilt u in een stofarme werkruimte produceren?

Binnen ons bedrijf hebben wij ons steeds meer toegelegd op de productie van zeer kleine onderdelen voor computers. Wij maken heel kleine chips die gebruikt  kunnen worden in complexe computersystemen. Daar is namelijk veel vraag naar en dus hebben wij ons op deze manier van produceren toegelegd. Een van de eisen die deze manier van produceren stelt, is dat je in een stofarme werkruimte je werk kunt doen. Wij moeten namelijk zorgen dat wanneer je een onderdeel maakt, er geen enkele vorm van stof bij het product kan komen. Wij produceren namelijk zo klein dat een stofdeeltje veel chaos kan creĆ«ren. Ik ben daarom gaan kijken hoe wij een goede stofarme werkruimte konden realiseren want onze productie kon staan of vallen met een stofarme werkruimte en daarom hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om een bedrijf te vinden dat ons aan een stofarme werkruimte kon helpen. Wanneer je dan gaat kijken waar je moet zijn, dan zie je dat je het beste naar de mensen van climatech.nl kunt gaan wanneer je een stofarme werkruimte wilt laten maken. Deze mensen hebben zich geheel toegelegd op de productie van een stofarme werkruimte en wij zijn daarom blij dat wij deze mensen gevonden hebben. Omdat wij nog niet helemaal wisten wat voor ons het beste was om te kiezen, hebben wij besloten dat wij graag even met hen wilden overleggen over de mogelijkheden die er waren om een stofarme werkruimte te laten maken. Wij hebben toen gemerkt dat deze mensen heel vriendelijk en goed te werk gaan en het was voor ons daarom heel verhelderend om met een adviseur van dit bedrijf te praten over hoe wij een goede stofarme werkruimte konden laten bouwen. Mocht u daarom ook graag een stofarme werkruimte willen laten maken, dan kunt u het beste een keer naar de site van climatech.nl surfen om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden. U zult merken dat wanneer u hier gaat kijken, u heel veel opties kunt vinden om de stofarme werkruimte te laten maken die u nodig heeft om uw werk naar behoren te kunnen doen. 

Deze stofarme werkruimte was precies wat wij nodig hadden 

Wij hebben uitgelegd aan de mensen van climatech.nl wat wij van de stofarme werkruimte verwachtten en wij hebben toen te horen gekregen dat zij ons heel goed konden helpen. Dat was fijn om te horen want wij waren even bang dat wij niet helemaal de stofarme werkruimte konden laten maken zoals ons ideaal was. Dat bleek echter kolder te zijn en wij hebben precies de stofarme werkruimte opgeleverd gekregen die wij nodig hebben om de komende jaren optimaal te kunnen produceren. 

Wij zijn uiterst tevreden 

Wij zijn uiterst tevreden over de geleverde service van dit bedrijf en wij kunnen stellen dat:

  • Wij hier heel goed geholpen zijn 
  • Wij hier voor een goede prijs een stofarme werkruimte konden bestellen 
  • Wij de komende jaren onze productie optimaal kunnen houden 

Wij raden u aan om ook een keer met deze mensen te gaan overleggen over de mogelijkheden wanneer u ook graag een stofarme werkruimte wilt bestellen.