Zoek je een origineel personeelsuitje in Amsterdam?

Willen jullie binnenkort met het hele team collega’s een dagje weg en het liefste in onze hoofdstad? Dan moet je zeker eens kijken op de website van Amsterdam Tours. Daar hebben ze namelijk super veel opties voor een personeelsuitje in Amsterdam, ongeacht hoe deze groep collega’s er uitziet. Je kunt zowel hele culturele uitjes bij ze boeken als uitjes die bol staan van de hilariteit. Wat het ook is dat jullie leuk vinden om te doen, bij Amsterdam Tours gaan jullie gegarandeerd een leuke dag (en eventueel avond) tegemoet. De opties voor overdag en ‘s avonds verschillen wel ietsje van elkaar. Overdag kun je bijvoorbeeld mooie stadswandelingen en city games boeken, en in de avond zijn vooral hun dinerspellen populair. Een dinerspel is de perfecte manier om een personeelsuitje in Amsterdam af te sluiten. Het is een driegangendiner in een gezellig restaurantje in het centrum van Amsterdam, maar niet zomaar een diner. Tussen de gangen door moet je namelijk (vaak in teamverband) allerlei opdrachten uitvoeren. Dit is een super leuke manier om elkaar wat beter te leren kennen. De dinarspellen van deze aanbieder zijn te boeken met allerlei verschillende thema’s, zoals:

  • Het Ik Hou van Holland dinerspel
  • Het Jongens tegen de Meisjes dinerspel
  • Het Wie is de Rat aan Tafel dinerspel?
  • Het Ranking the Stars dinerspel
  • Het moorddiner in Amsterdam

Dit is nog slechts een kleine opsomming van de dinerspellen met een thema die je kunt boeken voor jullie personeelsuitje in Amsterdam. Op hun website vind je het complete overzicht, inclusief alle andere activiteiten die je er kunt boeken.

Een personeelsuitje in Amsterdam met cultureel tintje

Vinden jullie het leuk om overdag een activiteit te doen met een cultureel tintje? Dan is het leuk om als personeelsuitje in Amsterdam een stadswandeling te boeken. Deze worden altijd gegeven door locals, die je alles kunnen vertellen over de wijk waarin ze wonen. Zo zie je niet alleen meer van de stad dan je ooit deed, maar leer je ook nog van alles over de geschiedenis van dat deel van de stad. Een tour door de Rosse buurt bijvoorbeeld, is super leuk en heel erg interessant. Voor een personeelsuitje in Amsterdam is het heel erg geschikt, want het is leuk voor werkelijk alle leeftijden. Als jullie dus een heel diverse groep collega’s hebben dan is zo’n stadswandeling perfect. En in de avond schuif je natuurlijk aan voor een van de leuke dinerspellen, in een knus restaurantje in het centrum.

Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als ze ergens in gespecialiseerd zijn bij Amsterdam Tours dan zijn het wel hilarische uitjes die perfect geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten. Het Crazy 88 App Game bijvoorbeeld, waar je allerlei opdrachten moet uitvoeren in de binnenstad. Deze is natuurlijk ook grappig als personeelsuitje in Amsterdam, maar alleen als de groep uit allemaal relatief jonge mensen bestaat, die wel houden van een geintje. Bestaat de groep uit allerlei verschillende leeftijdsklassen? Dan kun je beter een wat culturele activiteit boeken, zoals een leuke rondvaart, een stadswandeling of een andere gezellige teambuilding activiteit in Amsterdam. Zo weet je zeker dat iedereen zich tijdens jullie personeelsuitje in Amsterdam vermaakt.